NSO/BSO

Naschoolse en Buitenschoolse opvang (NSO/BSO) zijn niet mogelijk. Om de groep voor de jongsten overzichtelijk en bekend te houden, vang ik geen schoolgaande broertjes/zusjes op die slechts zeer af en toe aanwezig zijn. Dit zorgt voor onrust in de groep en dit probeer ik zoveel mogelijk te voorkomen.

De Groep

Een gastouder mag per dag maximaal 6 kinderen opvangen tot en met 12 jaar. Van deze 6 mogen maximaal 5 kinderen tot 4 jaar zijn, waarvan maximaal 4 kinderen tot 2 jaar zijn. Van deze 4 mogen er maximaal 2 kinderen tot 1 jaar (baby) opgevangen worden.

Omdat ik ook de baby goede zorg en aandacht wil geven en de non-verbale signalen bij een baby het belangrijkst zijn, heb ik als regel dat ik één baby per dag opvang in de groep. Wanneer de jongste 1 jaar is, komt er één baby-plaats vrij.

Stageplaats

Een stageplaats is in Kinderopvang De Paddenstoel niet mogelijk. Dit heeft onder andere te maken met het feit dat dit een kleine opvang is met één verticale groep van maximaal 5 à 6 kinderen per dag. In deze vertrouwde groep is een stagiair een vreemd gezicht die er slechts voor een korte periode zal zijn. Dit zijn de kinderen hier zeker niet gewend. Opvang bij de gastouder onderscheidt zich juist door de kleine, vaste  groep mensen die in de omgeving van de kinderen komt met één vaste verzorgster: de gastouder.

Openingstijden

Dinsdag t/m donderdag van 7.00u tot 18.00u

Tarieven

Dagopvang: € 6,00 per uur

Flex-opvang: € 6,25 per uur

De genoemde bedragen zijn exclusief de belastingteruggave en exclusief de bureaukosten die GOB Pollewop in rekening brengt. De actuele bureaukosten staan op www.gastouderbureaupollewop.nl.

Dagopvang betreft de opvang op vaste dagen en vaste tijden.

Flex-opvang betreft de opvang op basis van een minimale afname van ca. 9 uur op 1 dag per week met de mogelijkheid om daarnaast 1 à 2 opvangdagen extra te reserveren. De benodigde opvanguren dienen tijdig besproken te worden i.v.m. de beschikbaarheid. De extra besproken en/of afgenomen opvanguren worden, naast de minimale af te nemen uren op 1 dag, in rekening gebracht.

Kennismakingsgesprek

Voor meer informatie, de mogelijkheden en/of een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Riny Rouschop en mij, kan contact met een van ons opgenomen worden. In verband met de Corona-maatregelen is een kennismakingsgesprek altijd buiten de openingstijden.

Margreet: margreet@de-paddenstoel.nl / 06-5128 7969

Riny: info@gastouderbureaupollewop.nl / 06-8165 1135